Financiële ondersteuning

De laatste jaren is het organiseren van concerten met professionele solisten en orkest een kostbare aangelegenheid geworden. Toch willen wij er naar blijven streven mooie uitvoeringen van een hoog niveau te geven. U kunt ons daarbij helpen door extra financiële ondersteuning. Dat kan op verschillende manieren:

Donateurs
Voor €25 steunt u onze vereniging. Wie zijn of haar hart heeft verpand aan klassieke koormuziek zal onze concerten regelmatig willen bezoeken. Voor €50 per jaar steunt u niet alleen de vereniging, maar profiteert u ook van deze voordelen:

U wordt donateur door overmaking van het bedrag naar rekeningnummer NL66 INGB 0000 7018 88 tnv Concertkoor Rijswijk onder vermelding van "Donateur". U ontvangt dan thuis bericht.

Wij houden u door middel van een nieuwsbrief op de hoogte van de activiteiten van Concertkoor Rijswijk.

Adverteren in programmaboekje (A5 formaat)
Tarieven:
 

Sponsoring
U kunt ons ook ondersteunen door onze concerten te sponsoren. Daarvoor wordt de naam van uw bedrijf vermeld op onze concertaffiches en flyers, in het programmaboekje en op de website.

Concertkoor Rijswijk ontvangt vaste ondersteuning (financieel of in natura) van de Gemeente Rijswijk,  waarvoor hartelijk dank.

 

plaatjemailto icoon

     Agenda        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_________________________

Links