Meezingen?

Concertkoor Rijswijk kan in alle stemgroepen aanvulling gebruiken. Wie op zoek is naar een koor met passie en ambitie is van harte welkom tijdens de repetities op maandagavond van 19.45-22.00 uur in de Nieuwe Kerk, Steenvoordelaan 364 te Rijswijk.

Natuurlijk vragen wij ook wel iets van onze (toekomstige) leden. Zangervaring is wenselijk maar niet per se nodig. Een redelijke stem en enthousiasme en bereidheid om de stem en muzikale vaardigheden (zoals noten lezen) verder te ontwikkelen zijn wèl voorwaarden. Ook verwachten wij bereidheid tot zelfstudie (al dan niet met behulp van een studiecd). Op die manier leer je de muziek veel beter kennen en kunnen we tijdens de repetitie meer aandacht besteden aan de muzikale expressie.

Wanneer je na één of twee repetities besluit (project)lid te worden volgt een korte stemtest door de dirigent. Daarnaast krijgen alle leden één keer per drie jaar een individueel stemadvies van de dirigent in samenwerking met een zangpedagoog.

De contributie bedraagt € 19,50 per maand.

Interesse? Kom dan eens luisteren, of nog beter: meezingen tijdens onze repetitie! Voor nadere informatie kun je bellen met Dicky vd Meijden (voorzitter) , tel. 06-11775639. Mailen kan ook: info@concertkoorrijswijk.nl

 

 

plaatjemailto icoon

     Agenda        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_________________________

Links