Om de verschillende stemsoorten in evenwicht te brengen, zoeken wij naast alten en bassen, vooral sopranen en tenoren.

Ook tijdens de Covid-19-periode blijven we actief met behulp van de handige app Zoom. Naast het repeteren van koorwerken worden er ook andere activiteiten gehouden, zoals bijvoorbeeld lezingen over muziek in het algemeen of het verzorgen van een gestreamde uitvoering op internet.

Ook als projectlid ben je van harte welkom in deze Zoom-sessies, en hopelijk spoedig fysiek op de repetities.
De eerste 4 repetities zijn gratis, zo kan je in alle rust ervaren of jij je thuis voelt bij het koor en of de manier van repeteren, die in deze Corona tijd natuurlijk sterk afwijkt, bij je past.
Wanneer je na deze 4 weken, en daar hopen wij natuurlijk op, besluit om (project)lid te worden, bedraagt de contributie 19,50 euro per maand. Tijdens deze Corona periode hanteren wij een gereduceerd tarief.
Ons koor kenmerkt zich door een open en prettige sfeer, waarin je je snel thuis zult voelen. Concertkoor Rijswijk

De Zoom-sessies worden op de maandagavond gehouden. De repetities zijn eveneens op maandagavond in de Nieuwe Kerk aan de Steenvoordelaan 364 te Rijswijk.

In 2021 gaan wij aan de slag met het repeteren van koorwerken voor de geplande uitvoeringen in het komende jaar. Zie hier de agenda met de uit te voeren concerten.

Zin om mee te doen? Bel de voorzitter 06 117 756 39 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Welkom!